Entorn
Sant Miquel de Fluvià

El poble

Sant Miquel de Fluvià, és un petit poble d’uns 750 habitants, situat a la línia divisòria entre l’Alt i el Baix Empordà, molt proper a Figueres, d’on rep la majoria de serveis, encara que disposem de botigues d’alimentació, bars, farmàcia , supermercat, estació de tren i parada de bus. Es tracta d’un poble tranquil, dividit en dues parts, una la situada al voltant de l’església, la part més antiga, i una altra “el poble nou” on s’han anat assentant famílies de tots els llocs per passar les vacances, buscant la calma que es respira a l’ambient.

Situat en una petita vall, envoltada de boscos, amb el riu Fluvià travessant el nostre terme municipal, podreu gaudir l’autèntica essència de l’Empordà, assaborint els productes típics de la terra i visitant-nos a finals de setembre a la nostra festivitat, Sant Miquel.

Conjunt Medieval

Al poble podeu visitar el conjunt monumental del nostre municipi, dominat per l’església del segle XI.

Empordà

La comarca, a prop del mar i amb grans paisatges i un patrimoni històric i cultural, ofereix al visitant una gran varietat d’activitats.

Figueres

Figueres és la capital de comarca de l’Empordà i s’hi troba el Museu Dalí, entre una gran oferta cultural, lúdica i gastronòmica.

Enllaços

Als següents enllaços trobareu informació sobre la nostra zona, així com de les activitats i experiències per gaudir de l’entorn durant la vostra estada.

Planifiqui la seva estada a l’Empordà

Podem ajudar-lo a a adaptar la seva estada amb un pressupost assequible

(+34) 666 56 17 96

Desplaça cap amunt